CHICKEN PALACE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 5032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Palace Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 4:02 Eten was lekker thanks:)
22 mei 2024 om 4:45 jammer dat ik 1,5 uur moest wachten en niemand opneemt en me chickenchunks missen
22 mei 2024 om 4:20 Snel en warm bezorgd. Ja ook de friet.
21 mei 2024 om 20:27 Tijdje geleden alweer, maar ze stellen gelukkig nooit teleur! Heb een nieuwe burger besteld de crispy burger en het was heerlijk.
20 mei 2024 om 10:23 Bestelde om 01:20 kreeg mijn bestelling pas 03:30, eten was koud kk vies. Heb 14 keer gebeld naar de zaak niemand neemt op
18 mei 2024 om 23:52 Snelle levering en goede burgertent
18 mei 2024 om 16:25 Het duurde super lang en er miste heel veel in de bestelling. Toen ik erover belde wilde ze niks doen en zeiden ze dat ze dicht gingen en hing hij de telefoon op
18 mei 2024 om 2:06 Eten was lekker
16 mei 2024 om 0:38 Nice food. I had the burger menu with fries.
15 mei 2024 om 15:06 Burgers waren heerlijk. Friet was helaas slap en koud. Bezorger aardig.
14 mei 2024 om 2:16 Wollah ik geef jullie die 5 sterren sportief qa die kipburger is volgens mij van DAS supermarkt
12 mei 2024 om 1:30 Heerlijk gegeten