CHICKEN PALACE AMSTERDAM

CHICKEN PALACE AMSTERDAM The best grilled and fried chicken! 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3850 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Palace Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 23:40 Lekker gegeten eten was top snelle service en het eten was nog lekker warm bij bezorging
23 jun 2022 om 11:32 Het duurde lang voordat het er was, maar het was wel prima.
22 jun 2022 om 12:05 Super goed gegeten met de ploeg kipchunks .en burger met.patat, alles was goed op temperatuur en super lekker.
22 jun 2022 om 5:36 Kip abi
22 jun 2022 om 2:54 De kip was nog niet gebakken, was nog rood van binnen... helaas weggegooid.. en de rest was helaas aan de koude kant.. wel vriendelijke personeel
22 jun 2022 om 1:54 Lekkerrr
20 jun 2022 om 7:40 10
19 jun 2022 om 23:08 Top eten lekker snel
19 jun 2022 om 22:40 Altijd lekker bij chicken palace
18 jun 2022 om 9:41 75 minuten lang gewacht, en als nog al het eten was koud . Je betaald bijna tien euro voor een burger waar tot de helft van de burger kip in zit . Kwaliteit walgelijk. Service walgelijk. Ben niet de moeilijkste maar mensen absoluut geen Ch.Palace !
18 jun 2022 om 5:21 My order appears as delivered but wasn’t, I called 3 times to restaurant and they said it was on the way but never arrived. Too frustrating.
16 jun 2022 om 0:46 Top tent. Lekker eten en tot laat open. Wat wil je nog meer?